Garantie Bepalingen

Onze producten/sieraden zijn van goede kwaliteit en om onze kwaliteit te waarborgen hebben wij hier een paar tips zodat, u lang van onze sieraden kunt genieten.

► Sieraden houden niet van water, haarlak, alcoholhoudende producten (parfum) en huidzuur. Wij adviseren u om niet te douchen, af te wassen of te zwemmen met onze sieraden.

► Tijdens medicijn gebruik en/of warme periodes sieraden af te doen. Dit mede om verkleuringen te voorkomen aangezien daar geen garantie op wordt verleend.

► Wij raden u altijd aan om indien u parfum, haarlak e.d. gebruikt deze eerst op te spuiten en dan 10 minuten te wachten alvorens u een sieraad gaat dragen.

► Ook slapen met sieraden wordt afgeraden (dit in verband met verstikking gevaar). Wij gaan er vanuit dat u zuinig met uw sieraden omspringt.

► Sieraden met (Swarovski/strass) steentjes zijn vaak wat kwetsbaarder doordat de steentjes geplakt zijn. Als u uw sieraad na het dragen netjes afdoet en neer legt kan er weinig mee gebeuren. Maar als u het sieraad keer op keer neer gooit dan is de kans heel groot dat u steentjes gaat verliezen.

Alle producten worden diverse malen gecontroleerd alvorens ze door u worden aangeschaft. Op verlies van strass steentjes wordt geen garantie gegeven! Ondanks het zorgvuldig en goed vervaardigen van deze sieraden kan het voorkomen bijvoorbeeld i.v.m. temperatuurverschillen dat na verloop van tijd door normaal gebruik of door hardhandig gebruik de steentjes loslaten. Hierop wordt geen garantie verleend. Op sluitingen/sloten wordt eveneens geen garantie verleend.

Pas op met kralen bij kleine kinderen. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor schade opgelopen door het onjuist gebruiken van sieraden en/of artikelen. Het breken en beschadigingen als ook draagschade valt nimmer onder de garantie. Producten die ondeugdelijk zijn (naar oordeel Musthaves4you) mogen uitsluitend worden omgeruild binnen 14 dagen, indien Musthaves4you daartoe toestemming verleent.

Horloges
Beperkte garantie van 3 maanden op uitsluitend het uurwerk. Uitgesloten van garantie zijn glas, kast, verkleuringen, sluiting, kroon, band, stenen, batterij, slijtage w.o. slijtage van doublé (geel rosé of zilverkleur)laag. Horloges zijn niet waterdicht. Uitsluitend in het geval van een defect in het uurwerk wordt het uurwerk vervangen of gerepareerd.

Ringen/Oorbellen/Oorstekers
Vanwege hygiënische redenen mogen ringen/oorbellen/oorstekers ongeacht deze wel of niet zijn gedragen niet geruild worden.

Aanbieding

  • Thuisvergelijken.nl
  • Thuisvergelijk.nl
  • Beste Webwinkels
  • Post.nl

Gastenboek

  • 17-12-2016 - Vandaag mijn memory locket met charms ontvangen. Super. Wat een...  lees meer
  • 25-05-2016 - Gisterenavond besteld en nu al in de brievenbus.mijn memory locker.en...  lees meer
  • 04-01-2016 - Gisteren (zondag) mijn bestelling geplaatst En vandaag al bezorgd !!...  lees meer
Plaats een bericht
© 2010 - 2017 Musthaves4you | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie